Linkblog

Console Games

Konzol játék hírek, vélemények, tesztek, minden, ami...

Játszani muszáj!

2010.03.06. 17:00 Victoorius

Prince of Persia: Wii verzió

 

 

 

 

 

 

Az Ubisoft új játéka, a Prince of Persia: The Forgotten Sands májusban jelenik meg Xbox360-ra, PS3-ra, Wii-re és PC-re. Az Ubisoft ígérete szerint a Nintendo rajongók egyedi, Wii-re szabott, nem pedig egy lebutított, átportolt játékot fognak kapni.

A Wii-s Prince, melyet a többi platformra fejlesztő Ubisoft Quebec önálló projektként kezelt kihasználja a Wii sajátos kontrollerében rejlő lehetőségeket, így egyedi harcra és varázslatokra számíthatunk, s a franchise történetében először ko-operatív mód is lesz benne, azaz, párban is játszható lesz! Az Ubisoft játék adatlapja szerint a kooperatív módban társunk a csapdákat manipulálhatja, lelassíthatja az ellenfeleket és titkos helyeket tárhat fel, illetve varázserőt használhat.

Ebben a verzióban a homoknak is különös szerepe lesz: a Wii-s Prince képes lesz maga köré homok gyűrűt helyezni, mellyel blokkolhatja az ellenséget; homok buckákat varázsolni, melyekről magasabb helyeket érhet el.

Végezetül pedig a Wii-s verzió a The Forgotten Sands-en kívül az eredeti, 1989-es klasszikust is tartalmazni fogja.

További játék információk: www.konzolcenter.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://consolegames.blog.hu/api/trackback/id/tr921814147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása