Linkblog

Játszani muszáj!

2010.03.07. 08:08 Victoorius

Test Drive Unlimited 2 idén

Mi lehet jobb annál, minthogy bedugod a slusszkulcsot egy Dodge Viper-be és irány az út? Ha közülünk való vagy, vélhetően sosem engedhetsz meg  magadnak egy igaz Vipert, ezért talán az Atari frissen bejelentett Test Drive Unlimited 2-je enyhítheti a késztetésed, hogy tövig nyomd a pedált.

A Test Drive Unlimited a világ legjobb autóinak kormányát adja a játékosok kezébe. Ezek az ultra korlátozott kiadású remekművek az Eden által programozott vezetési technológiával jelennek meg a képernyőn. A játékosok szabadon alakíthatják ki online személyiségüket egyedi autóikkal, ingatlanok vásárlásával, ruházatukkal és luxus életvitelük további elemeivel.

Az előd útját folytatva az Unlimited 2 egy masszív online verseny szándékozik lenni, mely egybegyúrja az egyjátékos és a többjátékos mód elemeit.

A játék az Atari tervei szerint az utolsó negyedévben jelenik meg, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re, valamint meg nem erősített információk szerint Wii-re és PSP-re is. 

További játék információk: http://www.konzolcenter.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://consolegames.blog.hu/api/trackback/id/tr671815421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása