Linkblog

Játszani muszáj!

2009.11.08. 12:26 Victoorius

PES 2010 - Konami fiaskó

Címkék: konzol xbox360 soccer pro evolution soccer 2010 pes2010

Tavaly ősszel megállapítottuk, hogy bizony a PES sokkal jobban játszható Xboxon, mint a gyalázatos FIFA09 volt. Ugyan idén a FIFA10 példányát sikerült hamarabb beszereznünk, mégis tettünk egy próbát a PES10-zel, az Xbox Live!-ról töltöttük le a demoját. Bár ne tettük volna!

A történethez azért hozzá tartozik, hogy már annyira tele volt a hócipőnk a FIFA 10 gyarlóságaival (ld. korábbi post), hogy mentőangyalként gondoltunk a PES aktuális darabjára, s végre egy jót szerettünk volna focizni.

A játék indítását követően 10 perc múlva már kapcsoltuk is ki a konzolt, megállapítva, hogy ez a játék szégyen és gyalázat, hatalmas visszalépés a tavalyi darabhoz képest. Egyetlen pozitívuma van csak a játéknak, ez pedig a látvány. De ugye az ember nem a látvány miatt focizik elsősorban, s a játszhatóság oltárán bizony simán feláldozza a grafikát. Cél szentesíti az eszközt.

A játékosok mozgása darabos, mintha karót nyeltek volna, a játékmenet nem gördülékeny. A passzolás szintén darabos, lomha, a játék dinamikája borzasztó. Annyira sokkolt minket az élmény, hogy azt mondtuk: kukába vele, ezzel egy percig sincs értelme játszani (győződjön meg róla mindenki a lenti videon).

Tökéletesen élvezhetetlen Xboxon, egyszerűen méltatlan a Konami nevéhez, nem is értem, hogy lehetett ezt a játékot 2009-ben piacra dobni.

Senkinek sem ajánlom, óriási bakot lő az, aki megveszi a játékot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://consolegames.blog.hu/api/trackback/id/tr471508841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása